A GARDA kft. keszthelyi székhelyű vállalkozás, mely fehérnemű, harisnya-zokni gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

A GARDA kft. 1989-ben alakult családi vállalkozásként, melynek fő profilja a ruházati nagykereskedelem volt. Cégünk dinamikus fejlődéséhez nagyban hozzájárult, hogy 1992-ben az olasz Primavera, később Primato zokni- és harisnyagyártó cég kizárólagos képviselői lettünk Magyarországon. Fokozatosan építettük fel nagykereskedelmi hálózatunkat, melynek eredményeképpen már több, mint 500 viszonteladóval állunk kapcsolatban az ország egész területén. Saját varrodával rendelkezünk, itt készülnek a női -férfi fehérneműink. Jelenleg 3 kiskereskedelmi egységünkben vásárolhatnak országszerte, de web áruházunkban is rövid határidővel kiszolgáljuk vásárlóinkat! Önnek csak regisztrálnia kell, és máris válogathat a sokféle harisnyanadrág, gyerek zokni, férfi alsó, női alsó és tanga, valamint a széles fazonválasztékkal rendelkező pamut női trikó, férfi atléta, és női zokni, gyerek- és férfi zokni között.

Ha már ismered üzleteinkből a Garda fehérneműket, egy kattintással kiválaszthatod kedvenc zoknidat, harisnyádat, a legkényelmesebb pamut női bugyit, melyet a GLS házhoz visz. Ha nem próbáltad még ki termékeinket, csak regisztrálnod kell, és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

A üzleteinkben a fenti termékek mellett megtalálható a Triumph, Felina valamint más prémium kategóriába tartozó márkás melltartók, fehérnemű garnitúra és hálóruha kollekciója, valamint szezonálisan a rendkívül gazdag fürdőruha választék: Óceán, Origami, Capella. A keszthelyi nagykereskedésünkben partnereink megtalálhatják mindazokat a termékeket, amelyekre üzletükben zokni és harisnya területén szükségük lehet. Fehérneműink női-férfi alsók, atléták- kiváló minőségű olasz, pamut-lycra alapanyagból, Magyarországon készülnek, szigorú minőség-ellenőrzés mellett. Termékeinkre jellemző a jó ár-érték arány. Célunk, hogy vásárlóinkat hosszú távon megbízható minőségű árukkal lássuk el, megfizethető áron. A jövőben is igyekszünk rászolgálni arra a bizalomra, mellyel partnereink és vásárlóink megtiszteltek bennünket, hogy közös egyetértéssel és megelégedéssel tegyük még szorosabbá kialakult jó kapcsolatunkat.

Szívélyes üdvözlettel:
Garamvölgyi Gyuláné ügyvezető igazgató

Információ telefonon:
cégvezető: 0630 9562 829
mobil telefonszámokon munkanapokon 8-17 h között.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További információ.